۱۳۹۵/۰۱/۲۴ - ۱۳:۴۷

کفاشیان: برای تعویق انتخابات فدراسیون فوتبال مکاتبه کرده‌ایم/ اردیبهشت انتخابات را برگزار می‌کنیم

رئیس فدراسیون فوتبال از تعویق در برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال خبر داد و گفت مکاتبات لازم برای این کار صورت گرفته است.

 کفاشیان: برای تعویق انتخابات فدراسیون فوتبال مکاتبه کرده‌ایم/ اردیبهشت انتخابات را برگزار می‌کنیم

به گزارش سراج24، علی کفاشیان در سمنان در خصوص بحث تعویق انتخابات فدراسیون فوتبال که قرار است 11 اردیبهشت‌ماه برگزار شود اظهار داشت: پیگیری‌ها و مکاتبات لازم را برای تعویق زمان برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به بحث تأیید اساسنامه فدراسیون فوتبال در هیئت دولت افزود: احتمال دارد که انتخابات فدراسیون فوتبال با این شرایط به تعویق بیافتد.

رئیس فدراسیون فوتبال کشور تصریح کرد: به هر حال به طور حتم انتخابات فدراسیون فوتبال را در اردیبشهت امسال برگزار می‌کنیم.

به گزارش تسنیم برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال در تاریخ اعلام شده قبلی (11 اردبیبهشت ماه 95) منوط به تائید اساسنامه این فدراسیون در هیئت دولت خواهد بود که هنوز صورت نگرفته است.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••